Телятина з грибами в сметані 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть м'ясо? Приготуйте телятину, тушковану в сметані з грибами. Блюдо готується дуже швидко, а головне - до нього підходить практично будь-який гарнір. Рецепт розрахований на 3-4 порції. Спробуйте!
Розповім, як зробити телятину з грибами в сметані. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, ріпчаста цибуля, печериці, соняшникова олія, сіль і перець. Блюдо відмінно підходить для вечері / обіду. На гарнір готуємо відварну картоплю, макарони або гречку. Хай щастить! 
- Телятина - 300 грам
 - Печериці - 250 грам
 - Крем - 200 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Олія соняшникова - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Печериці ретельно промийте та відваріть в підсоленій воді 10 хвилин.

Телятину промийте та висушіть паперовим рушником. Поріжте середніми шматочками.

Відбиваємо м'ясо з двох сторін, злегка присипаємо сіллю і перцем.

Умочіть м'ясо в борошно і обсмажте з двох сторін на соняшниковій олії. Смажити до золотистої скоринки.

В окремій сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості.

Додайте до цибулі порізані гриби і обсмажене м'ясо. Влийте трохи води і тушкуйте під кришкою 15 хвилин.

Потім додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

Смачного!