Тістечко «персики» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Всім ласунам присвячується цей рецепт! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати тістечко "персики" . Повірте, десерт вийде неймовірно ніжним і смачним. Він стане вашим фаворитом, обіцяю!
Відмінний варіант десерту як для дорослих, так і для дітей! Прекрасно підійде до чаю і кави. Тістечка виглядають досить ефектно, тому їх легко можна приготувати на свято. Тісто ніжне, а начинка відмінно його доповнює. Обов'язково рекомендую випробувати рецепт будинку! 
- Крем - 3 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 400 грам
 - Цукор - 300 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Сода - За смаком
 - Буряковий сік - За смаком
 - Морквяний сік - За смаком
 - Варене згущене молоко - За смаком
 
1
Розбиваємо яйця в миску і гарненько збиваємо з цукром. Окремо змішуємо вершкове масло і сметану, в цю суміш додаємо сіль і соду, потім додаємо яєчно-цукрову суміш. Перемішуємо.
2
Просіваємо в миску борошно і акуратно все перемішуємо. Даємо тісту відпочити протягом 15 хвилин. Формуємо з готового тіста кульки і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-25 хвилин.
3
На денці кожної заготовки вирізаємо поглиблення для начинки і викладаємо туди згущене молоко, змішану з крихтою з коржів.
4
З'єднуємо половинки персиків, обмакиваем кожну в морквяному та буряковому соку, потім посипаємо цукром. Тістечко "персики" готово, смачного!