Тістечко пісочне по 22 коп. 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Знайомий з дитинства смак пісочного тістечка. По дорозі в школі таке тістечко можна було купити в кондитерці за 22 копійки. Зараз таке можна зробити тільки своїми руками.
Для приготування пісочного тістечка підготуйте тісто. Для нього збийте вершкове масло з цукром, сіллю і ванільним цукром. Додайте яйце і жовток, а також соду. Перемішайте, додайте борошно і замісіть тісто. Поставте його на годину в холодильник, потім розділіть на дві рівні частини. Розкачайте з частин тесту коржі і випікання їх в духовці. Потім обріжте коржі, надавши їм прямокутну форму. Перший корж намажте половиною повидла, накрийте другим коржем, розподіліть залишився повидло і посипте крихтою з обрізків коржа. Поставте заготовку в прохолодне місце на кілька годин, щоб коржі добре просочилися, а потім поріжте на окремі тістечка. Приємного чаювання! 
- Борошно - 600 грам
 - Цукор - 200 грам
 - Вершкове масло - 300 грам
 - Яблучне повидло - 400 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Яєчний жовток - 1 штука
 - Пакетик ванільного цукру - 1 штука
 - Сіль - 1 щіпка
 - Сода - 1 щіпка
 - Оцет - 0, 5 чайних ложки
 







