Тісто для бельгійських вафель 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Бельгійські вафлі прославилися на весь світ завдяки своєму приголомшливому смаку. Сьогодні я пропоную вам приготувати їх в домашніх уязика, а начинку для вафель можете підібрати на свій смак.
Ці чудові вафлі отримали широку популярність після Брюссельської Всесвітньої Виставки в 1958 році, на нашій території вони з'явилися трохи пізніше, проте, досить швидко стали популярні. Головний секрет приголомшливого смаку цих ласощів, звичайно ж, в правильно приготованому тісті, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити тісто для бельгійських вафель. Взагалі, є два види такої випічки: льєжські і брюссельські вафлі. Перші досить тверді і мають круглу форму, а ось другі якраз ті, які будемо готувати ми. Вони неймовірно повітряні і ніжні, прямокутної форми з красивим квадратним візерунком, а подають їх найчастіше зі свіжими ягодами та морозивом. Ну що, зацікавилися? Тоді приступимо до справи, а з моїм рецептом приготування тіста для бельгійських вафель ви точно зробите все правильно.
- Вершкове масло - 100 грам
 - Цукор - 100 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Борошно - 130 грам
 - Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 







