Тісто з майонезом для пирога 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінне пишне тісто на майонезі, з якого можна приготувати пиріг з будь-якою начинкою. Рекомендую спробувати приготувати тісто з майонезом для пирога з капустою, ви точно не пошкодуєте!
Якщо вас цікавить, яким виходить тісто на майонезі, відповідь проста: чудовим! Щоб приготувати тісто з майонезом для пирога, візьміть сметану середньої жирності, борошно, кілька яєць і трохи соди (або розпушувача), щоб тісто було більш пишним. До речі, тісто трохи нагадує листкове. А в якості начинки сміливо можна використовувати не тільки капусту, але і картоплю або курку.
- Яйця - 3 штуки
 - Крем - 5 Ст. Ложок
 - Майонез - 5 Ст. Ложок
 - Борошно - 6 Ст. Ложок
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Білокачанна капуста - 500 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
 
1
Насамперед рекомендую приготувати начинку. Поріжте кубиками цибулю, обсмажте його до рум'яного кольору на вершковому маслі. Капусту нашаткуйте дрібно (якщо капуста молода, гасити її не треба, але стару краще трохи обсмажити і згасити).
Нашатковану капусту обдайте обсмаженою цибулею з олією, перемішайте, можете посолити.
Нашатковану капусту обдайте обсмаженою цибулею з олією, перемішайте, можете посолити.
2
Тепер можна зайнятися тестом: збийте яйце, потім в них поступово додайте майонез, сметану, борошно і розпушувач. За консистенцією тісто нагадує густу сметану, його можна вимісити ложкою.
3
У форму для випічки налийте одну третину тесту, розподіліть його рівномірно, зверху викладіть начинку, а зверху залийте тестом.
Розігрійте духовку до 180-200 градусів, відправте пиріг випікатися на півгодини.
Розігрійте духовку до 180-200 градусів, відправте пиріг випікатися на півгодини.
4
Готовий пиріг на тісті з майонезом подавайте, розрізавши на порційні шматки. Добре подавати разом зі сметаною або зеленню. Смачного!