Тушковані овочі з м'ясом в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Страви в мультиварці готувати зовсім не складно. Вони виходять соковитими і смачними, а головне - корисними. Овочі з м'ясом чудово підійдуть на обід і вечерю. Універсальне блюдо для всієї родини.
Найкорисніші страви виходять в мультиварці. Мабуть, це найпростіший спосіб приготування чого-небудь. Вам практично нічого не доведеться робити. Все ще думаєте, як приготувати тушковані овочі з м'ясом в мультиварці? Тоді читайте цей рецепт! 
- Яловичина - 500 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Цвітна капуста - 400 грам
 - Помідори - 3 штуки
 - Перець болгарський - 2 штуки
 - Сіль, спеції - За смаком
 

М'ясо промийте, зачистите від жиру і жилок. Наріжте на великі шматки. Очистіть і помийте лук. Також поріжте його крупно. Складіть лук і м'ясо в чашу мультиварки.

Залийте м'ясо з цибулею склянкою води, сіль і poperčite. Гасіть м'ясо дві-три години до повної готовності, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.

Розділіть цвітну капусту на невеликі суцвіття, промийте їх проточною водою. Томати обдайте окропом, зніміть з них шкірку, вичистіть насіння. Наріжте м'якоть томатів на дольки. Морквину і болгарський перець порубати на смужки. Всі підготовлені овочі додайте до м'яса і тушкуйте ще 20 хвилин.

Подавайте блюдо, посипавши рубаною зеленню.