Вівсяне печиво 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любителям солоденького хочу показати не зовсім звичайний рецепт, як приготувати вівсяне печиво. У тісто ми додамо арахісове масло, що додасть випічці особливий смак. Це оригінально і просто.
Якщо вам подобаються незвичайні поєднання, то рекомендую на сфорязикні печеньки посипати трохи морської солі крупного помелу.
Що стосується шоколаду, то можна використовувати шоколадні краплі або просто подробити ножем кілька плиток.
- Борошно пшеничне - 180 грам
 - Пекарська сода - 2 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Вершкове масло - 115 грам
 - Арахісове масло - 120 грам
 - Коричневий цукор - 120 грам
 - Цукор - 90 грам
 - Яйця - 2 штуки (великі)
 - Вівсяні пластівці - 60 грам
 - Шоколадна крихта - 300 грам
 

Духовку дозволите на 180 градусів. Збийте міксером вершкове і арахісове масло з обома видами цукру, додайте туди яйця, перемішайте. Потім введіть борошно, змішану з сіллю і содою. Перемішайте. Додайте вівсянку і шоколад, зробіть однорідне тісто.

Деко злегка змастіть маслом, сформуйте з тіста кульки і викладіть на нього. Під час випікання печеньки стануть плоскими, як звичні вівсяні.

Час випічки складає в середньому 12 хвилин. Дивіться, щоб печиво не стало занадто темним. Готову випічку остудіть перед дегустацією.