Яблучний пиріг без борошна 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете схуднути, але і відязикатися від солодкого не можете? Або ви просто любите нові рецепти? В будь-якому випадку, цей яблучний пиріг без борошна в домашніх умовах готується легко а виходить смачним!
Цей рецепт приготування яблучного пирога без борошна вам точно сподобається! Смачне і дуже незвичайне на смак ласощі - тут просто неможливо втриматися! Але ж немає борошна - немає і зайвий калорій, як ви розумієте, так що навіть ті, хто на дієті, можуть покуштувати один-два шматочки без страху поправитися! 
- Мак - 100 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Манька - 2 Ст. Ложки
 - Цукрова пудра - 8 Ст. Ложок(3 ст.Л. - в тісто, інше - для глазурі)
 - Яблука - 2-3 штук
 - Яйця - 3 штуки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Лимон - 1 штука (тільки сік, для глазурі)
 

1. Мак хвилин п'ять треба проварити, добре злити воду і розтерти в кавомолці або м'ясорубці з медом. Масло розтопити, вводим к маку, а також по одному жовтку і відразу перетираємо, щоб вони не згорнулися. Сюди ж вводимо перетерті на дрібній тертці яблука, манку, розпушувач, 3 ст.Л. Цукрової пудри.

2. Яєчні білки окремо збиваємо, вводимо в тісто і перемішати. Запікаємо тепер 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Даємо охолонути.

3. Цукрову пудру змішуємо з лимонним соком і водою - отримуємо глазур для прикраси. Прикрашаємо пиріг і подаємо!