Яблучний пиріг, який тане в роті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Існує безліч рецептів яблучних пирогів, але за цим рецептом він виходить дуже ніжним і повністю виправдовує свою назву. Готується такий пиріг на кефірі. Знайомтеся з рецептом!
Рецепт цей дуже давній, перевірений часом, тому рекомендую точно слідувати рецептом і дотримуватися технологію приготування. Єдине, що можна змінювати, так це прянощі в начинці. Наприклад, можна додати мускатний горіх, ванільний цукор, лимонну або апельсинову цедру. Експериментуйте! 
- Борошно пшеничне - 2 склянки
 - Кефір - 220 мілілітрів
 - Куряче яйце - 3 штуки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Яблуко - 5 штук
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Вода холодна - 1 Ст. Ложка
 

1. Яйця збийте з цукром і водою.

2. Додайте кефір і ще раз збийте.

3. Просійте борошно з розпушувачем.

4. Добре перемішайте.

5. Яблука наріжте кубиком.

6. Посипте чайною ложкою цукру і корицею.

7. На дно змащеної маслом форми вилийте трохи тесту.

8. Потім викладіть яблука.

9. Зверху розподіліть тісто.

10. Випікайте пиріг при 180 градусах близько 40 хвилин. Смачного!