Яловичина в молоці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яловичина з ніжною молочною підливою - це дуже смачне і просте в приготуванні блюдо до обіднього столу або на вечерю. Додатково приготуйте будь-який гарнір і насолодитеся цим чудовим м'ясом!
Пропоную Вашій увазі класичний рецепт приготування яловичини в молоці. Блюдо готується дуже швидко і без всяких складнощів. Рецепт простий і зрозумілий. Готове м'ясо дуже добре поєднується з картопляним гарніром. Спробуйте присипати м'ясо меленою паприкою, дуже цікавий смак! думаю, у вас все вийде, хай щастить! 
- Яловичина - 200 грам
 - Молоко - 200 мілілітрів
 - Борошно вівсяне - 1 Ст. Ложка
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Подогрейте в сотейнике молоко, посоліть і поперчіть його, потім додайте вівсяну муку. Постійно помішуючи, гріємо молоко ще пару хвилин.

Яловичину нарізаємо тонкими смужками.

Дрібно ріжемо цибулю.

Кладемо в форму для запікання яловичину і лук, поливаємо оливковою олією. Ставимо все це на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів. Потім дістаємо яловичину з духовки і кладемо в молочну суміш.

Доводимо до кипіння, варимо ще 1-2 хвилини. Знімаємо з вогню і даємо страві настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!