Запіканка з геркулесу 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хтось в дитинстві любив їсти запіканку? Я особисто немає. Особливо сирну, яку подавали в садку і школі. Але смаки з часом змінюються, та й рецепти теж. Наприклад, від цього я просто в захваті!
Цей варіант крім приголомшливого смаку має незвичайний склад, а також підходить для дієтичного харчування. Немає борошна, глютену і навіть можна обійтися без цукру. Обов'язково дізнайтеся про те, як приготувати запіканку з геркулесу і яблук. Випічку можна їсти дітям від 2-х років. В якості експерименту додайте малину чи полуницю.
- Яблуко - 1 штука
 - Молоко - 2 склянки
 - Геркулес - 1 Склянка
 - Ізюм золотий - 0, 25 склянки
 - Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
 - Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 - Сіль велика - 1 щіпка
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 

Яблуко наріжте невеликими шматочками.

У мисці змішайте геркулес, яблуко, родзинки і цукор.

У суміш додайте мускатний горіх, корицю, сіль і розтануло масло. Все перемішайте.

Викладіть інгредієнти рівним шаром у форму для випічки.

Залийте все молоком.

Готуйте запіканку в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин. Приємною дегустації!