Бісквіт в мультиварці «Філліпс» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви ще жодного разу не робили бісквіт в мультиварці "філіпс" - обов'язково спробуйте! Він виходить дуже пишним, та й піднімається рівномірно. Так що готуйте у цій простому рецептом!
Рецепт приготування бісквіта в мультиварці "філіпс" по суті, містить в собі всі головні інгредієнти хорошого бісквіта - багато яєць і цукру. Але якщо ви готуєте в мультиварці, бісквіт рівномірно пропікається, так як температура скрізь однакова. За рахунок цього він і піднімається рівномірно. Спробуйте! 
- Яйця - 6 штук
 - Цукор - 1 Склянка
 - Борошно - 1 Склянка
 - Масло рослинне - 2 чайних ложки
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 

1. Збиваємо яйця з цукром до однорідної консистенції.

2. Далі потроху всипаємо борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. В останню чергу - трохи ваніліну і масла.

3. Виливаємо тісто в чашу мультиварки, і в режимі "випічка" готовим час.

4. Ось який пишний вийде бісквіт!