Буюрді з печерицями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Буюрді - гаряча закуска з грецької кухні, яка відмінно підходить для вечері з келихом хорошого вина. Її можна приготувати з солодким перцем, соковитими свіжими помідорами чи грибами.
Перед вами варіант, як приготувати буюрді з печерицями. Приготувати це блюдо можна легко і швидко. Закуску можна запекти в духовці або мікрохвильовій печі, в формі для запікання або фользі. Подавати буюрді можна з скибочкою хліба або грінками. Приємних вам клопоту на кухні! 
- Фета - 300 грам
 - Печериці - 3-4 штук
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
 - Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Мед - 1/2 чайних ложки
 - Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
 - Петрушка - 1 Ст. Ложка (рубана)
 

Підготуйте необхідні продукти. Печериці, овочі та зелень вимийте. Цибулю і часник очистіть. Для соусу з'єднайте бальзамічний укус, мед і оливкове масло.

Фету помістіть в форму для запікання або фольгу. Печериці, цибуля і часник наріжте тонкими скибочками, розмістіть їх поверх сиру.

Полийте зверху соусом і присипте мускатним горіхом. Поставте закуску в розігріту до 200 ° С духовку запікатися на 20 хвилин. На перші 10 хвилин накрийте форму фольгою.

Подавайте з рубаною петрушкою. Смачного!