Хлібна запечені страви «недільний сніданок» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця запіканка - дійсно прекрасний варіант для сніданку! Сподобається і дорослим, і дітям. Чимось це блюдо нагадує омлет з безліччю різних смачних добавок! Заходьте і дивіться, як готувати!
Ця страва дуже схоже на омлет, тільки з додаванням шматочків білого хліба, горошку, бекону, сиру, шинки і зелені! Можна запекти в одній великій формі або в порційних. Відмінна ідея для сніданку, і не тільки недільного! 
- Бекон - 50 грам
 - Хліб - 100 грам (білий)
 - Сир - 75 грам (тертий)
 - Горошок - 1 Ст. Ложка (заморожений)
 - Куряче яйце - 3 склянки
 - Крем - 1 Ст. Ложка
 - Огірок - 1/2 штуки (маринований)
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Зелень - 4 штуки
 - Шинка - 30 грам
 

Бекон наріжте і обсмажте на сухій сковороді.

Змішайте з нарізаним маринованим огірком.

Хліб наріжте кубиком і покладіть в пакет.

Сюди ж додайте смажений бекон з огірком.

Додати сіль, поперчіть, додайте інші інгредієнти.

Яйця змішайте зі сметаною і теж додайте в пакет.

Перемішайте руками вміст прямо в пакеті і викладіть у форму або порційні формочки.

Зверху посипати сиром, шинкою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Подайте з зеленню. Смачного!