Індичка з яблуками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Апетитна, неймовірно смачна і соковита запечена індичка з яблуками в домашніх умовах - ідеальний варіант для святкового столу. Перед таким основним блюдом неможливо встояти!
Цей нескладний варіант, як приготувати індичку з яблуками, при бажанні можна доповнити овочами або апельсинами, наприклад. Хрустка скоринка, ніжне м'ясо і смачні яблучка - приголомшливе поєднання, від якого неможливо відірватися! 
- Індичка - 1 штука (невелика)
 - Яблука - 3-4 штук
 - Цибулина - 1-2 штук
 - Вершкове масло - 120 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Спеції та трави - 1 щіпка
 

1. Насамперед включите розігріватися духовку. Птицю вимийте, просушіть і викладіть на деко.

2. Очистіть цибулину, наріжте її на 4-6 частин, в залежності від розміру.

3. Яблука вимийте, обсушити і наріжте, видаливши серцевину.

4. Посоліть зовні і всередині як слід. Помістіть всередину начинку. Додайте гілочку улюбленої зелені. Використовувати в рецепті приготування індички з яблуками можна будь-які трави, які вам подобаються.

5. Решта яблука розкладіть на деко поруч.

6. Розтопити вершкове масло, змастіть їм птицю з усіх боків за допомогою пензлика.

7. Для додаткового аромату присипте індичку зверху сушеними травами. Надішліть деко в духовку, запікайте птицю при середній температурі. При бажанні на першу годину можна накрити її харчовою фольгою.

8. Ось така апетитна і рум'яна індичка з яблуками в домашніх умовах вийде в результаті. Смачного!