Качка з майонезом в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
За даним рецептом качка виходить дуже смачною. М'ясо виходить ніжним, буквально тане в роті. Подавати таку м'ясну страву до столу краще відразу ж, поки воно не охололо.
Для приготування страви краще взяти домашню качку. Запікати її можна в фользі або ж просто так. М'ясо буде ніжним і м'яким за рахунок того, що качка попередньо нарізають на шматки.
- Качка - 1 кілограм
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Перець мелений - 1 Чайна ложка
 - Майонез - 40 грам
 

Підготуйте інгредієнти.

Наріжте качку на шматки і викладіть їх на деко.

Добре посоліть м'ясо.

Потім поперчіть його.

Видавіть майонез зверху на м'ясо.

Добре промажте майонезом кожен шматочок. Надішліть м'ясо в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час.

Ось таке м'ясо вийшло! Смачного!