Кантуччіні з мигдалем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Італійська кухня не перестає дивувати! Нові рецепти зустрічаються постійно. Останнім часом все більше я стала готувати їх національну випічку. Наприклад, як в моєму наступному рецепті.
Для вас я описала, як приготувати кантуччіні з мигдалем. Вельми оригінальне блюдо. Більше нагадує солодкуваті сухарі з бездріжджового хліба. Зовні хрустка скоринка, а всередині м'яке тісто. Родом ця випічка з Флоренції. Не забудьте подати до кантуччіні кави або червоне вино.
- Вершкове масло - 120 грам
 - Цукор - 120 грам
 - Борошно - 400 грам
 - Мигдаль - 50 грам
 - Fistashki - 50 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Ванільна есенція - 1 крапля
 - Ванільний цукор - 10 грам
 - Мигдальний есенція - 2 краплі
 

Мигдаль обшпарте і очистіть. З фісташок зніміть шкаралупу. Подрібніть горіхи.

Яйця збийте з цукром, ванільною і мигдальної есенцією.

Додайте до яєць м'яке масло. Збийте масу до єдиної консистенції.

В іншій мисці змішайте ванільний цукор з розпушувачем і борошном.

Борошняну масу додайте до масляної. Ретельно перемішайте.

Потім в тісто додайте горіхи. Перемішайте.

Деко застеліть пергаментним папером. На нього покладіть тісто у вигляді батончиків.

Запекайте кантуччини при 180 градусах протягом 30 хвилин.

Наріжте випічку скибочками. Відправте їх ще раз в духовку при низькій температурі на 10-15 хвилин.

Вироби можна їсти відразу в теплому вигляді, а можна і холодними. Приємною дегустації!