Котлетки з баранини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Баранину люблять готувати в східних країнах, у нас же вона не дуже популярна, та й ціна трохи «кусається». Якщо вже купили її, то можу запропонувати спосіб, як приготувати котлетки з баранини.
Ці котлети виходять пружні, ароматні і дуже смачні. Можете надати їм форму звичайних котлет або зробити ось такі "лялечки" . Котлети можна подавати з овочами або з пюре. Ця страва настільки ж універсальне, як і котлети з яловичини або свинини. Обсмажую їх на сковороді, хоча можете запекти в духовці.
- Баранина - 460 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Мелений тмин - 2 чайних ложки
 - Куркума - 1 Чайна ложка
 - Сіль і перець - За смаком
 - Петрушка - 1/4 пучка
 - Яйця - 1 штука
 - Рослинна олія - За смаком
 

1. У миску викладіть баранячий фарш, додайте подрібнену цибулю, часник і петрушку, а також сіль і всі спеції.

2. Вбийте яйце і перемішайте гарненько фарш.

3. Розділіть фарш на 12 частин, з кожної сформуйте невеликі котлетки.

4. Розігрійте рослинне масло на сковороді і викладіть котлетки.

5. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з усіх боків.

6. Їжте котлетки гарячими, можете подати до них соус.