Куряче філе в медовому маринаді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Суперблюдо для святкового столу або на кожен день. Куряче філе маринується в медовому маринаді з додаванням апельсинового соку і вершків. Виходить дійсно смачно, пальчики оближеш!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування курячого філе в медовому маринаді. Фішка маринаду - його неповторний смак, який передається курячому філе після процесу маринування. Готова курка прекрасно поєднується з різноманітними гарнірами. Вдалого приготування! 
- Куряче філе - 600 грам
 - Сік апельсиновий - 250 мілілітрів
 - Мед - 2-3 Ст. Ложок
 - Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
 - Вершки - 200 мілілітрів
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
 - Сіль і перець - За смаком
 

Куряче філе промийте та висушіть. Наріжте невеликими шматочками, присипте сіллю і перцем за смаком.

Влийте розтоплений мед, апельсиновий сік і соєвий соус. Поставте філе в холодильник на 2 години для маринування.

Влийте в чашу мультиварки масло. Викладіть туди ж замариновану курочку. Готуйте на програмі "жарка" 15 хвилин.

Після п'ятнадцяти хвилин додайте до курочку борошно і влийте маринад. Все трохи перемішайте, щоб маринад з борошном рівномірно розподілилися.

Слідом влийте вершки. Краще, щоб вони спочатку були кімнатної температури. Чим жирніше вершки, тим густіше буде соус.

Все ще раз перемішати, виставляємо програму "гасіння" з 30 хвилин.

Смачного!