Куряче філе в соусі з вершків та сиру дор-блю 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування курячого філе. В даному рецепті куряче філе готується в соусі з вершків та сиром дор-блю.
Куряче філе виходить надзвичайно ніжним, ароматним і дуже смачним. У приготуванні страви використовується сир з цвіллю.
- Вершки - 200 мілілітрів
 - Куряче філе - 400 грам
 - Сир дор-блю - 100 грам
 - Рослинна олія - 40 мілілітрів
 

1. Промиваємо куряче філе, даємо йому висохнути і невеликими шматочками, потім його нарізаємо.

2. Не будемо м'ясо солити, так як соусу буде цілком достатньо, для пікантного і насиченого смаку курки. З невеликою кількістю рослинного масла обсмажуємо. На шматочки поламаємо сир.

3. Тепер додаємо всі в вершки.

4. Тримаємо на невеликому вогні (сир повинен повністю розчинитися). Весь час помішувати.

5. Приготуємо форму і викладемо туди курку. Заливаємо соусом. Хвилин на п'ятнадцять ставимо в розігріту духову шафу. Для того, щоб соус більше загус, можна потримати форму в духовці трохи більше часу.

6. Потім виймаємо з духовки, перекладаємо на тарілку. Можна прикрасити зеленню і овочами.