Локшина вок з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тут я поділюся своїм улюбленим рецептом корисного і не дуже калорійного блюда. Дивіться, як приготувати локшину вок з куркою і овочами. Соус ідеально поєднує всі інгредієнти між собою.
Підготовка овочів і відварювання локшини займе трохи часу, а потім вам залишиться лише прогріти всі інгредієнти і з'єднати їх між собою за допомогою соусу. Готується все це дуже легко і швидко. Спробуйте самі! 
- Локшина - 300 грам
 - Куряча грудка - 200 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 - Паростки бамбукові - 2 Ст. Ложки
 - Сир твердий - 50 грам
 - Терияки - 2 Ст. Ложки
 

Для початку відваром локшину до состояни аль-денте (злегка недовареною), відкинемо її на друшляк, щоб стекла вода.

Морква очистимо і поріжемо шматочками (я ріжу тонкими пластинками), цибуля подрібнити, сир також наріжемо пластинками, вимиємо і висушити бамбукові паростки. Обсмажити все овочі на маслі хвилину, потім додамо їх, сир і соус "теріякі" до локшині.

Добре все перемішайте, готуйте на максимальному вогні секунд 40. Потрібно, щоб сир розплавився, а макарони і всі інші інгредієнти перемішалися і просочилися соусом.