М'ясне суфле 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо хочеться урізноманітнити м'ясне меню, я розповім, як приготувати м'ясне суфле, вам обов'язково сподобається! Це просто приголомшливе блюдо: корисне, поживна і дуже апетитне.
Приготувати смачну суфле можна з будь-якого виду м'яса і птиці, в самих різних варіантах: дієтичному, недієтичних, з сиром та іншими продуктами. Принцип приготування такий же, як і для солодких сортів суфле: спочатку інгредієнти готуються і з'єднуються, потім до них акуратно додаються збиті в міцну піну яєчні білки (або збивається відразу вся маса продуктів разом з яйцями ). Можна прикрасити зеленню! Смачного! 
- М'ясо - 500 грам
 - Вершки 30% - 200 мілілітрів
 - Яйця - 2 штуки
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль, перець - - За смаком
 
1
Поставте на вогонь каструлю з водою. М'ясо порізати невеликими шматочками і відваріть в закипілої, злегка підсоленій воді до готовності. Потім остудіть його. Бульйон не виливайте.
2
У яєць відокремте жовтки від білків. Останні збийте міксером в густу піну. Тепер візьміть стакан. Заповніть його на 1/3 м'ясним бульйоном. Вилийте його на розігріту сковороду. Додайте борошно, розмішайте. Потім додайте вершкове масло і вершки. Все дуже ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Варіть соус до загусання.
3
Остигнуло м'ясо подрібніть за допомогою блендера (або просто кілька разів пропустіть його через м'ясорубку). Додайте до м'яса соус. Добре перемішайте або занурювальним блендером, або ложкою. Додайте яєчні жовтки. Приправити сіллю і poperčite. Добре перемішайте. Потім додайте збиті білки і знову все акуратно перемішайте.
4
Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть в неї м'ясну масу. Розрівняйте її ложкою. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.