М'ясні кишеньки з чорносливом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачна свинина з апетитною і пікантною начинкою - ось таке блюдо я хочу запропонувати вам. Для святкового столу або на кожен день, для дорослих і дітей, такі кишеньки припадуть до смаку всім!
Хотілося б розповісти вам, як приготувати м'ясні кишеньки з чорносливом легко і смачно. Щоб начинка була більш соковитою і цікавою, рекомендую додати трохи кислого яблучка і шматочок сиру. Для любителів солодких ноток в гарячих м'ясних стравах можна використовувати жменю родзинок, буде дуже класно. Такі кишеньки стануть прикрасою вашого столу! 
- Свинина - 600 грам
 - Чорнослив - 50 грам(+ родзинки за бажанням)
 - Яблуко - 1 штука
 - Сир - 50 грам
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Мед - 1 Чайна ложка
 - Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Сіль і спеції - За смаком
 

1. Свинину вимийте, просушіть трохи і наріжте порційними відбивними. Акуратно зробіть надріз, щоб вийшов "кишеньку" для начинки.

2. Щоб м'ясо було більш соковитим і апетитним, рекомендую попередньо його замаринувати. Для цього в глибоку миску надішліть масло, мідь, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і спеції. Все як слід перемішайте і викладіть свинину в маринад. Залиште мінімум на півгодинки.

3. Поки маринується м'ясо, можна зайнятися начинкою. Подрібніть кубиками очищене яблуко і чорнослив. Невеликими пластинками наріжте сир. Підготуйте родзинки, якщо використовуєте його.

4. Дістаньте свинину з маринаду, помістіть в кишеню начинку.

5. Викладіть кожен шматочок на окремий лист фольги. Щоб начинка залишалася всередині, можна закріпити її зубочистками.

6. Щільно загорніть фольгу, викладіть конвертики на деко. Надішліть в розігріту духовку і запікайте близько 40-45 хвилин при температурі 200 градусів.

7. Після приготування залиште м'ясо "відпочити" в фользі ще хвилин на 10-15 перед подачею. Смачного!