М'ясо індички в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
М'ясо індички в духовці готується також, як і курячі грудки. М'ясо потрібно добре відбити і натерти сіллю з перцем. Все інше може змінюватися на ваш смак і настрою. Я люблю готувати з овочами
М'ясо індички в духовці може приготувати будь-кулінар, я вважаю це блюдо зіпсувати не можна! Тільки якщо не дуже хороша духовка буде потрібно коректування часу. Готове м'ясо при проколюванні випускає світлий сік, не готові, сік теж випускає, але з кров'ю. Сумніваєтеся, перевіряйте! Картопельку ріжте тонко, та й філе індички можна відбити тонший. Успіхів і приємного апетиту! 
- Філе індички - 400-500 грам
 - Картопля - 5 штук
 - Цибуля - 1 штука
 - Помідор - 2 штуки
 - Твердий сир - 200 грам
 - Сіль, перець - За смаком
 

Філе індички відбити.

М'ясо натерти сіллю і перцем.

Картоплю порізати плоскими шматочками.

Форму змастити маслом або застелити фольгою.

Першим шаром викладіть картоплю.

На картоплю викласти м'ясо і цибулю.

На м'ясо з цибулею викладіть тонко нарізані помідори.

На помідори викладіть майонез.

Майонез засипте сиром і зверху видавіть ще залишився майонез.

М'ясо запікайте при 180 градусах 40-50 хвилин.