Маковник 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Маковник - прекрасна домашня випічка, яка наповнить ваш будинок теплом і затишком. Цей маковник особливий! ароматне тісто, чудова макова начинка з горіхами навряд чи залишать когось байдужим!
Дуже смачний рецепт приготування домашнього макового пирога. Якщо ви любите мак і макову випічку, то цей смачний і ароматний маковник якраз для вас! А поєднання маку та горіхів просто незрівнянно! Всі без винятку будуть захоплюватися його дивовижним і неповторним смаком. Хочу вам розповісти як приготувати "маковник" .
- Борошно - 130 грам
 - Крем - 200 грам
 - Цукор - 200 грам
 - Мак - 100 грам
 - Горіхи - 100 грам (арахіс)
 - Розпушувач - 8 грам
 - Куряче яйце - 2 штуки
 

Підготуйте інгредієнти.

Горіхи подрібнити в блендері.

Яйця збийте міксером з цукром в пишну піну. Додайте сметану, ще трохи збийте.

У збиті яйця зі сметаною додайте лопаткою мак, перемішайте.

Слідом додайте арахіс, перемішайте лопаткою.

Додайте просіяне борошно з розпушувачем.

Акуратно перемішайте лопаткою.

Форму для випічки, діаметром 20-22 см, змастіть маслом. Вилийте тісто.

Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 30-40 хвилин.

Посипте маковник цукровою пудрою.

Неймовірно ароматний пиріг порадує всю вашу сім'ю!