Овочевий суп з грушею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися цікавим рецептом овочевого супу з грушами. Подібне поєднання може звучати незвично на перший погляд, але повірте, воно неймовірно вдале. Груша додає родзинки страви.
Докладніше, як приготувати овочевий суп з грушами, я розповім нижче. Грушу вибирайте стиглу і м'яку, щоб вона легко подрібнити в пюре. Суп виходить легким, вишуканим і дуже смачним! 
- Груша - 2 штуки
 - Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець мелений - За смаком
 - Картопля - 2 штуки
 - Гарбуз - 600 грам
 - Вода - За смаком
 - Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Очистіть гарбуз і картопля, наріжте великими кубиками.

Перекладіть овочі в каструлю, залийте водою так, щоб вона тільки покривала їх. Приправити сіллю і poperčite. Варіть на середньому вогні 15 хвилин.

Грушу очистіть від шкірки, наріжте кубиками і збризніть лимонним соком.

Додайте грушу в каструлю і варіть до повної готовності. Приблизно 10 хвилин.

Влийте в каструлю вершки. Подрібніть суп за допомогою погружного блендера до однорідного пюре.

Овочевий суп з грушами готовий. Приємного вам апетиту!