Patrick Star 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже смачне, ситне і оригінальне блюдо, чудово прикрасить святковий стіл, особливо на дитячій вечірці. Оформлення було взято з іншого блюда, начинка придумана самостійно.
Кількість порцій: 4-6
- Сьомга с / с - 200 грам
 - Яица - 3 штуки
 - Картопля - 4-5 штук (середніх)
 - Сир - 70-80 грам (твердих сортів)
 - Інтернет Retailer-корнішони - 5-7 штук
 - Майонез - 50 грам
 - Крем - 50 грам
 - Лимон - 1/2 штуки
 - Зелень кропу - 2-3 штук
 - Помідри чері - 8-9 штук
 - Пекінський салат - 1-2 штук (листочка (великих))
 - Маслини - 3-4 штук
 - Зелень петрушки - 1-2 штук
 - Гірчичний - 10-15 грам (по бажанню)
 - Морська копуста - 30-40 грам (по бажанню)
 - Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
 

Готуємо продукти, картофель чистим, варимо, яйця варимо.

Сир і 2 яйця трьом на крупній тертці, 1 яйце залишаємо для прикраси.

Відварну картоплю тремо на крупній тертці.

Половину цибулини шаткуємо дрібним кубиком, помідори-чері ріжемо навпіл. Робимо соус: майонез і сметану змішуємо 1к1, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, вичавлюємо половину лимона, гірчицю за смаком.

Змішуємо: картопля, сир, яйця, цибуля, порізані дрібними часточками корнішони і заливаємо нашим соусом, перемішуємо до утворення клейкої маси.

Формуємо зірку з даного салату.

Сьомгу ріжемо тонкими пластинами і потім обкладає нашу зірку, повністю покриваючи салат.

Пекінську капусту обдаємо окропом, викладаємо штанці, з яйця робимо очі, з маслин ротик і зіниці очей. Викладаємо навколо ще пекінської капусти (можна морської капусти) і прикрашаємо помідорами чері. Смачного! !!