Pepperonata 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пеппероната - теплий салат із солодким перцем, який подають до гарячих м'ясних або рибних страв! Смачно як в теплом, але і в холодному вигляді. Обов'язково спробуйте!
Існує багато різних рецептів пепперонати, в неї додають оливки, 
Різноманітну зелень, спеції. Але я хочу запропонувати вам один з простих і смачних варіантів цього чудового блюда. Розповідаю, як приготувати пепперонату.
- Перець солодкий - 2 штуки (великих)
 - Помідор - 3-4 штук (середнього розміру)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
 - Орегано - 1 Ст. Ложка (сухий)
 - Базилік свіжий - За смаком
 - Масло оливкове - За смаком
 - Лимонний сік - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте, очистіть.

У сковороді з оливковою олією обсмажте цибулю.

Додайте нарізані брусочками перці, смажте 4-5 хвилин періодично помішуючи.

Потім додайте рубаний часник, нарізані помідори, цукор і орегано. Перемішайте і млоїте на середньому вогні 2-3 хвилини.

В останню чергу додайте свіжий базилік, збризніть лимонним соком і посоліть за смаком. Ще 1-2 хвилини на вогні і страва готова! 

Смачного!