Пиріг на сироватці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Будь-молочний продукт є відмінною основою для випічки. Від обраного напою залежить консистенція і смак тесту. Я перепробувала купу варіантів таких борошняних виробів, і поділюся ще одним.
Прочитайте про те, як приготувати пиріг на сироватці з родзинками. Легкий рецепт повсякденному випічки з найпростіших інгредієнтів. Тесту не потрібно настоюватися. Пиріг виходить всередині дуже м'яким, повітряним, а зовні запікається хрустка скоринка. Крім цього буде медовий аромат.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
 - Борошно вівсяне - 1, 5 склянки
 - Сироватка - 1 Склянка
 - Цукор - 0, 5 склянки
 - Яйце - 2 штуки
 - Ванілін - 1 щіпка
 - Мед - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Ізюм - 30 грам
 

Змішайте обидва види борошна і соду.

В іншій мисці змішайте сироватку з цукром, ваніліном і яйцями.

Потім додайте олію і мед. Суміш перемішайте.

Потім з'єднайте суху і молочну суміш. Замішайте рідке тісто.

Додайте в тісто промитий і пропарений родзинки. Ще раз перемішайте.

Запікайте пиріг при 190 градусах в духовці протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!