Пиріг з м'ясом без дріжджів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже рекомендую приготувати цей пиріг. Він незрівнянно смачний, дуже ситний, соковитий, з неповторним смаковим букетом! з'їдається миттю, а готується дуже швидко і легко.
Сьогодні будемо готувати дуже ніжний і ароматний пиріг з м'ясом. Пиріг не тільки чудовий на смак, але і виглядає просто приголомшливо! Такий і на святковий стіл поставити можна. І головне - рецепт простий, швидкий і заощадить вам багато часу, а родичі будуть в захваті від такої випічки! Тому уважно читаємо рецепт приготування пирога з м'ясом в духовці і одразу ж вирушаємо на кухню експериментувати! 
- Борошно - 1, 5 склянки
 - Курка - 300 грам (відварне філе)
 - Крем - 150 грам
 - Вершкове масло - 150 грам
 - Лук-пориста - 300 грам
 - Яйця - 1 штука
 - Сир - 100 грам (філадельфія)
 - Сіль, спеції - За смаком
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 

Відварну курку разом з цибулею-пореєм перемелює в блендері. Обсмажуємо на 20 грамах вершкового масла. Солимо і додаємо спеції.

Робимо тісто: залишилися 100 грам масла потрібно розм'якшити і змішати з 4 столовими ложками сметани, содою і борошном. Вимішуємо, розгортаємо і укладаємо в присипану борошном форму.

Готуємо заливку для нашого пирога. Змішуємо залишилися 100 грам сметани, сир, яйце. Додаємо сіль і спеції за смаком, гарненько перемішуємо до однорідної маси.

На тісто викладаємо обсмажену з цибулею курячий фарш. Зверху заливаємо сирно-сметанною масою.

Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Готово!