Пиріг з медом простий 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати пиріг з медом простий і смачний. Це відмінний рецепт випічки до чаю для дітей і дорослих. Так що обов'язково спробуйте!
Приготувати цей пиріг з медом простий в домашніх умовах можна не тільки з додаванням яблук або інших фруктів, але також з ягодами, сухофруктами і горішками, наприклад. Рецепт легко приймає будь-які добавки, так що сміливо можна назвати його універсальним. Пиріг виходить дуже ніжним і буквальне тане в роті! 
- Борошно - 1 Склянка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Обкладинка - 1 щіпка
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 - Яйце - 4 штуки
 - Цукор - 100 грам
 - Рослинна олія - 110 мілілітрів
 - Мед - 110 мілілітрів
 - Сік апельсина - 50 мілілітрів
 - Яблуко - 1-2 штук (по бажанню)
 

1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску просійте борошно і розпушувач. Додайте щіпку солі, мускатний горіх і корицю. Також для аромату можна в рецепт приготування пирога з медом простого використовувати цедру апельсина.

2. Акуратно відокремте жовтки, з'єднайте їх з цукром. Збийте все до однорідності, а після додайте рослинне масло і мед. Ще раз як слід перемішайте, щоб маса стала однорідною. Якщо мед зацукрований, трохи розтопіть його на водяній бані.

3. Білки окремо збийте з дрібкою солі до пишної піни.

4. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти, збийте все до однорідності. Влийте апельсиновий сік. Він додасть випічки не тільки аромат, але і неймовірну соковитість.

5. У готове тісто акуратно перекладіть білки, перемішайте ще раз все разом. Очистіть яблука, наріжте їх невеликими кубиками.

6. Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном або застеліть папером для випічки. Викладіть тісто, акуратно розподіліть яблука. От і все, пиріг з медом простий в домашніх умовах готовий до випічки.

7. Випікайте його близько 40-50 хвилин до сухої сірники. Перед подачею остудіть трохи і при бажанні присипте цукровою пудрою.