Пиріг з медом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами прекрасним вишуканим рецептом домашньої випічки. Подивіться, як приготувати пиріг з медом. Готувати будемо на пісочному тісті і зробимо ароматну медову начинку.
Якщо вам пощастить знайти лавандовий мед, то сміливо використовуйте його. Якщо ні, то я рекомендую не нехтувати додаванням квітів лаванди в мед. Саме лаванда надає начинці запаморочливий аромат. Цей пиріг нікого не залишить байдужим, хіба що не варто пропонувати його тим, хто не любить мед
- Борошно пшеничне - 150 грам
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Цукор - 1, 5 чайних ложки
 - Вершкове масло - 110 грам
 - Вода крижана - 115 мілілітрів
 - Оцет яблучний сідрових - 2 Ст. Ложки
 - Мед - 340 грам (в начинку)
 - Квітки лаванди - 2 Ст. Ложки (в начинку)
 - Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (в начинку)
 - Яйця - 4 штуки (в начинку)
 - Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка (в начинку)
 - Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки (в начинку)
 - Сіль - 1 щіпка (в начинку)
 

У миску просійте борошно і додайте до неї холодне масло, порізане невеликими шматочками. Оцет змішайте з водою, надішліть до борошна і швидко замісіть тісто, щоб воно сформувалося в кого. Відразу відправте його в холодильник на години 2.

Дістаньте тісто і розкачайте його в пласт близько 3-4 мм завтовшки. Якщо в тесті видно шматочки масла, значить ви все зробили правильно.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Тісто викладіть у форму 22 см діаметром, ображати краю і наколи виделкою дно. Насипте на тісто квасоля або горох, щоб основа для пирога не пузир при випічці. Випікайте корж 15 хвилин.

Поки печеться основа, змішайте мед з лавандою і нагрійте, потім дайте охолонути хвилин 5. Тепер за допомогою сита приберіть лаванду. Тепер додайте всі інші інгредієнти для начинки в мед, добре перемішайте.

Вилийте начинку в основу. Температуру духовки зменшіть до 180 і випікайте пиріг 30-35 хвилин.

Після випічки дайте пирога постояти хвилин 30, потім його можна нарізати і пригощатися.