Пиріг з нектарини і медом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного, а також дуже швидкого в приготуванні і з'їденні пирога. Ніжне, тане в роті тісто, тонкий аромат ванілі і нектарина ...
Страви з нектаринів готують частіше, ніж з персиків, так як персик занадто ніжний, а щільною м'якоттю має саме нектарин. Таке поєднання нікого не залишить байдужим. Цей пиріг не менш смачний з персиками, абрикосами або сливами (свіжими або замороженими фруктами). Експериментуйте і насолоджуйтеся! 
- Мед - 1/2 склянки
 - Нектарин - 3-4 штук
 - Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Яйце - 1 штука
 - Готове листкове тісто - 0.5 кілограма
 - Ванільний цукор - 1 щіпка
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 

1. Змішайте в мисці нарізані часточками нектарини, мідь, кукурудзяний крохмаль і лимонний сік.

2. Тісто розділяється на дві частини, одну частину розкачати в пласт і викладіть половину начинки посередині пирога.

3. Краї тесту защипують за годинниковою стрілкою.

4. Змастіть пиріг збитим яйцем.

5. По краях пиріг посипте цукром.

6. Випікайте пиріг 30-35 хвилин до золотистого кольору.