Плов по-арабськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Існує велика кількість рецептів приготування плову по-арабськи. Такий плов готується з баранини або курки. Відрізняється він тим, що м'ясо і рис готуються окремо і з'єднуються тільки в кінці.
Плов по-арабськи досить нехитре блюдо. Готується він дуже просто, а результат просто чудовий! Можете самі в цьому переконатися! 
- Мал - 2 склянки
 - Курка - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 1 штук
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Ізюм - За смаком
 - Вода - 2 L
 - Рослинна олія - 50 грам
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Курку наріжте на шматочки і відваріть.

Потім обсмажте.

Цибулю дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці.

Додайте до м'яса. Обсмажте все разом 5-7 хвилин.

Рис відварити до готовності.

Додайте рис до м'яса.

Перемішайте і прогрійте все разом. За бажанням в плов можна додати родзинки, горіхи, сухофрукти.

Викладіть плов на велике блюдо і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!