Плов з чорносливом і куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування плову з чорносливом і куркою сподобається всім шанувальникам незвичайних смакових поєднань. До того ж, такий вид плову менш жирний, але не менше ситний і смачний, - влітку саме воно!
Я дуже сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт приготування плову з чорносливом і куркою, так як він мене ще ні разу не підводив, - він подобається навіть тим, хто зазвичай від подібного роду жирних і ситних страв верне носа. Тут же виходить дуже соковите, ароматне і при цьому легке блюдо, яке, до речі, дуже навіть добре йде навіть в холодному вигляді. Так що, як не крути, а влітку цей простий рецепт плову з чорносливом і куркою буде дуже до речі! 
- Куряче філе - 700 грам
 - Мал - 1.5 склянки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Часник - 1 штука
 - Чорнослив - 10 штук
 - Зіра - 1 Чайна ложка
 - Куркума - 1 Чайна ложка
 - Зелень - 100 грам
 - Масло рослинне - 100 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо.

2. Ставимо грітися сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо на ньому овочі. Спеції та приправи тим часом змішаємо між собою окремо.

3. Коли цибуля зарум'яниться, - зменшуємо вогонь, всипаємо спеції, і тушкуємо все разом 5 хвилин, потім додаємо куряче філе. Тушкуємо ще 10 хвилин

4. Рис промиваємо, а чорнослив замочуємо у воді. Коли курка буде майже готова, - шарів викладаємо рис, і додамо чорнослив і зубчики часнику.

5. Заливаємо водою так, щоб вона була на палець вище рівня рису. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин.

6. Тепер перемішаємо все вміст казана, і розсипаємо по тарілках. Готово!