Полуничний бісквіт 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бісквіт називається полуничним тому, що в складі присутній полуничне пюре, приготоване зі свіжих ягід полуниці.
Зверху я покрила бісквіт глазур'ю, але це не обов'язково. Можна порізати бісквіт на частини і переслоіть кремом. Прикрасити на свій смак. А випікати такий бісквіт можете як в мультиварці, так і в духовці. У духовку відправляємо на хвилин 40-45 (до сухої сірники) при температурі 180 градусів.
- Полуничне пюре - 1/2 склянки
 - Яйце - 1 штука
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 1 1/2 склянки (півтора)
 - Цукор - 1/2 склянки
 - Ванілін - 1 щіпка
 

1. Приготуємо продукти для бісквіта.

2. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо міксером до стійких піків.

3. З'єднуємо збитий білок з цукром і жовтком.

4. Полуницю моєму, відриваємо хвостики і пюріруем.

5. Яєчну масу з'єднуємо з полуничною.

6. Вводимо борошно, ванілін, соду, оцет.

7. Тісто для бісквіта готове.

8. Змащуємо форму. Розподіляємо тісто. Відправляємо в мультиварку в режимі "випічка" з 50 хвилин.

9. Готовий бісквіт вибрати з форми. Остудити.

10. Прикрасити бісквіт на розсуд.