Повітряна шарлотка 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо вам хочеться чогось до чаю, а в магазин йти бажання немає, дивіться, як приготувати повітряну шарлотку. У будинку обов'язково знайдеться все необхідне, особливо восени, коли багато яблук.
Перед вами рецепт надзвичайно смачною і неймовірно повітряної шарлотки. Здавалося б, просте поєднання муки і яєць, присмачене яблуками, а в результаті виходить приголомшливий ефект. Яблучний пиріг, який чудово доповнить вечірній вечерю і ранковий сніданок, а також стане незамінним атрибутом чаювання на роботі. Побалувавши своїх близьких такий шарлоткою одного разу, ви будете готувати її неодноразово, тому що вона припаде до смаку всім вашим родичам.
- Курине яйце - 4 штуки
 - Яблуко - 2 штуки (великі)
 - Цукор - 1 Склянка
 - Борошно - 1 Склянка
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
 

1. Для початку включіть її і розігрійте її до 180 ° С. Візьміть яйця і відокремте білки від жовтків. Ретельно збийте білки з цукровим піском до міцної піни. Жовтки збийте до світлої маси в звичайному порядку, тут старанності не потрібно.

2. Акуратно введіть до білків жовтки, борошно, соду і рослинне масло. Дуже повільно перемішайте лопаткою зверху вниз, намагаючись не втратити легкість білків.

3. Наріжте яблука невеликими шматочками. Постарайтеся це зробити швидше, щоб яблука не встигли потемніти. Додайте яблука в тісто і трохи утопите в ньому.

4. Заповніть форму тестом і відправте в заздалегідь розігріту духову шафу. Випікається пиріг близько 25-30 хвилин.

5. Дістаньте готову шарлотку і присипте цукровою пудрою. Краще це робити, коли пиріг вже охолоне, хоча це вже на ваш розсуд. Смачного!