Русский суп з фрикадельками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як варити суп з фрикадельками, повинна знати кожна господиня! Процес його приготування не представляє ніяких складнощів і не займає багато часу, а результат перевершує очікування!
Одне з найулюбленіших перших страв домашньої кухні - суп з фрикадельками. Найчастіше фрикадельки використовуються як наповнювач для супу. Багато готують фрикадельки про запас, заморожуючи їх. Надалі це дозволяє істотно заощадити час: на приготування супу з фрикадельками піде не більше п'ятнадцяти хвилин. Соковиті фрикадельки можуть добре доповнити суп, приготований з будь-якого рецепту: овочевий, круп'яної, з м'яса або риби.
- Фарш - 500 грам (з яловичини)
 - Картопля - 2 штуки
 - Вода - 3-4 літрів
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1/2 штуки
 - Часник - 1 зубчик
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Петрушка - 1 Ст. Ложка
 - Кріп - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, перець - За смаком
 

1. Поставте каструлю з водою на вогонь, доведіть її до кипіння, додайте рис і варіть його на середньому вогні. Наріжте очищений картопля на невеликі кубики і додайте у воду.

2. В окремій мисці змішайте фарш, свіжу петрушку, кріп, сіль і перець.
Нагрійте одну столову ложку оливкової олії. Сформуйте з фаршу фрикадельки, обсмажте їх в сковороді до коричневого кольору близько 5 хвилин.
Нагрійте одну столову ложку оливкової олії. Сформуйте з фаршу фрикадельки, обсмажте їх в сковороді до коричневого кольору близько 5 хвилин.

3. Додайте фрикадельки в воду, варіть на середньому вогні.

4. У сковороді на олії обсмажте нарізану цибулю і моркву. Зробіть зажарку.

5. Додайте зажарку в суп. Прокип'ятіть його і подавайте до столу, прикрасивши кропом і петрушкою.