Салат «Посейдон» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат "посейдон" - салат для справжніх гурманів. Готується на основі креветок, кальмарів, крабових паличок. Підійде і для свята, і для повсякденного столу. Раджу спробувати!
При бажанні приготувати більш дієтичний варіант, цілком можете заправити такий салатик сметаною або грецьким йогуртом.
- Креветки - 200 грам
 - Кальмари - 150 грам
 - Крабові палички - 150 грам
 - Яйце куряче варене - 2 штуки
 - Сир - 150 грам
 - Яблуко - 1 штука
 - Кукурудза консервована - 150 грам
 - Майонез - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

2. Яблуко почистіть і наріжте разом з сиром кубиком.

6. Смачного!