Салат з індички 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Звичайно, цей салат не назвеш святковим, але і звичайний буденний стіл він з легкістю урізноманітнює. На перший погляд, це звичайний вінегрет, але відварне філе індички робить цей салат дуже ситним.
Салат з індички з овочами дуже простий у приготуванні, потрібно просто відварити все інгредієнти, а потім порізати дрібними кубиками і заправити майонезом. До речі, якщо ви прихильник правильного харчування, то можете заправити салат оливковою олією, тоді він буде ще корисніше. Розповідаю, як приготувати салат з індички.
- Грудка індички - 300 грам
 - Морква - 1 штука
 - Буряк - 1 штука
 - Картопля - 3-4 штук
 - Майонез - 120 грам
 

Заздалегідь відваріть всі овочі до готовності. Картопля, буряк і морква складіть в каструлю, доведіть до кипіння і варіть 30 хвилин, потім вийміть моркву і картоплю, а буряк варіть ще 15-20 хвилин.

Моркву очистіть і поріжте дрібними кубиками.

Картопля також наріжте кубиками такого ж розміру, що і морква.

Буряк остудіть, очистіть і поріжте кубиками.

Філе індички відваріть до готовності (приблизно 30 хвилин) в злегка підсоленій воді. Потім дайте м'ясу трохи охолонути і поріжте його дрібними кубиками.

Змішайте всі інгердіенти, заправте салат майонезом.

Добре перемішайте салат і подавайте до столу.

Смачного!