Салат з кальмарами і печерицями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть незвичайні поєднання смаків? Тоді обов'язково познайомтеся з цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати салат з кальмарами і печерицями. Оригінальний і апетитний, він варта вашої уваги.
Цей простий рецепт салату з кальмарами і печерицями припаде до смаку всім шанувальникам азіатської кухні. Крохмальна локшина дивно поєднується з грибами і морепродуктами, а легка пікантна заправка підкреслює смак кожного інгредієнта. Якщо ви не проти спробувати що-небудь новеньке, тоді запам'ятовуйте! 
- Тушка кальмара - 3 штуки
 - Гриби - 200 грам
 - Горошок консервований - 200 грам
 - Локшина крохмальна - 100 грам
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Цибулина - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Винний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

1. Насамперед очистіть цибулю і наріжте невеликими кубиками. Моркву очистіть і натріть на тертці. На сковороді розігрійте олію.

2. Викладіть овочі і обсмажте хвилин 5, помішуючи. Гриби вимийте, обсушити і наріжте пластинками. Викладіть їх на сковороду і смажте з овочами до готовності. Додати сіль, поперчіть. Також в рецепт приготування салату з кальмарами і печерицями можна використовувати найрізноманітніші приправи для смаку і аромату.

3. Паралельно відваріть кальмари і локшину, згідно з інструкцією на упаковці.

4. У глибоку миску надішліть готову локшину, а потім обсмажені гриби з овочами.

5. Кальмари остудіть трохи і наріжте кільцями. Додайте в салатник разом із зеленим горошком. Приправте щіпкою солі і спеціями за смаком.

6. З'єднайте винний оцет і соєвий соус. Для любителів гострого можу порадити додати дрібку чилі. Полийте все заправкою і акуратно перемішайте. Ось і весь секрет приготування салату з кальмарами і печерицями в азіатському стилі. Додайте щіпку свіжої зелені і подавайте до столу. Смачного.