Салат-закуска «ялинкові кульки» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Таку закуску можна приготувати в лічені хвилини, вона красиво і святково виглядає на столі, тим більше кульки прекрасно зберігаються в холодильнику, охолоджені вони ще смачніше!
Я витратила всього 15 хвилин на приготування, а вийшла така симпатична закуска, Чи не справедливість? готові кульки - м'які і ніжні, а якщо поставити їх на пару годин в холодильник, то закуска стане більш щільною за структурою. У рецепті немає нічого складного, все легко і швидко. А детальніше, як приготувати салат-закуску "ялинкові кульки" ви побачите в моєму рецепті! хай щастить! 
- Листова зелень (салат) - 4-5 штук
 - Твердий сир - 100 грам
 - Крабові палички - 200 грам
 - Куряче яйце - 2 штуки
 - Майонез - 100 грам
 - Оливки чорні або зелені - 50 грам (без кісточок)
 - Сіль, перець чорний мелений - За смаком
 

Отже, підготуйте продукти. Відваріть яйця, остудіть і очистіть від шкаралупи. Крабові палички звільніть від целофанових пакетиків. Оливки відцідити від рідини.

На самій дрібній тертці натріть сир, яйця і крабові палички. Третина маси крабової стружки відкладіть окремо для панірування кульок. Додайте майонез. Сіль і інші спеції за бажанням, я не додавала нічого, навіть сіль, на мій смак було всього досить. Добре перемішайте.

З сирно-крабової маси скочується кульки, розмір не має значення, робіть які подобаються вам. Мої приблизно з волоський горіх. Обвалюють кожен кульку в крабової стружці.

Викладайте кульки на листя салату. Оливки поріжте на половинки і кожну половинку покладіть на кульку, вдавите трохи. Ось і готові "ялинкові кульки" . З наступаючим!