Сніданок «Ялинкові кульки» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Закуску "ялинкові кулі" я бачила на новорічному столі у подруги і треба сказати, що це завжди приємно, коли частування тематично оформлено. Це надає велику урочистість і шик застілля.
Закуску "ялинкові кулі" можна зробити напередодні, якщо вони постоять в холодильнику, то буде тільки краще. Всі інгредієнти добре просочаться заправкою і кулі при охолодженні краще схопляться. Куряче м'ясо можна замінити слабкосолений лососем з яйцями. Для прикраси куль можна використовувати ікру, кукурудзу, смужки моркви. Успіхів і приємного апетиту! 
- Куряче філе - 400 грам
 - Сир - 150 грам
 - Горіхи волоські - 100 грам
 - Часник - 1 штука
 - Майонез - 200-300 грам
 - Зелень - За смаком
 - Сіль, перець - За смаком
 

Підготувати продукти.

Відваріть курячу грудку і дрібно наріжте, сир натріть, дрібно наріжте зелень, волоські натрію (частина залиште на посипання), додайте часник і складіть все в миску.

Додайте майонез і скачайте кулі з салатної маси.

Кулі обваляйте в горіхах і прикрасьте оливками і зеленню.