Щи з курки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочеться поділитися рецептом дуже смачних щей. Щи з курки виходять менш калорійними, ніж зі свининою, тому я їх вважаю за краще більше, а дітки з'їдають все до останньої ложки.
Цим рецептом поділилася зі мною бабуся чоловіка. І завжди, коли я готую ці щі, йому вдається перенестися в дитинство і відчути його на смак. Рекомендую спробувати зварити такі щі, ви не пошкодуєте! 
- М'ясо куряче - 400-600 грам
 - Капуста білокачанна - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Картопля - 4-5 штук
 - Помідори - 3-4 штук
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Вода - 2-3 літрів
 
1
Промийте і очистіть курку.
2
Поставте каструлю з холодною водою. Надішліть в неї курку, очищену цибулину і одну моркву. Варіть бульйон до повної готовності курки. Час від часу знімайте пінку з бульйону.
3
Промийте і зачистите овочі. Капусту наріжте тонкими смужками, моркву натріть на терки, а цибуля поріжте дрібними кубиками.
4
Картопля так само промийте, почистіть і поріжте кубиками. А з помідор зніміть шкірку і також наріжте.
5
На розігріту з маслом сковороду відправте обсмажувати цибулю до напівпрозорості, а слідом відправте морква, помішуючи обсмажуйте всі 1-2 хвилини. До цибулі з морквою відправте помідор і цукор. Все добре перемішайте і залиште на середньому вогні гаситися 2-3 хвилини. Після цього готову зажарку зніміть з вогню.
6
Дістаньте зварену курку, відокремте м'ясо від кістки і наріжте середніми кубиками. Овочі також дістаньте з бульйону, вони більше не знадобляться.
7
Каструлю з бульйоном поставте на вогонь, відправте в нього картоплю і доведіть до кипіння. Після того, як суп закипить, відправте в нього капусту, а через пару хвилин - zažarku. Доведіть бульйон за смаком, додайте сіль і перець, варіть до тих пір, поки не буде готовий картопля.
8
Останнім етапом в щі додайте лавровий лист і відварене куряче м'ясо. Відставте щі з вогню і дайте настоятися протягом 10-15 хвилин.
9
Смачного!