Шарлотка «ніжна» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                        Є безліч варіантів приготування шарлотки. Розповім, як приготувати шарлотку "ніжна" . Пиріг повністю виправдовує свою назву. Випічка буквально тане в роті, а готується дуже просто!
Чудовий варіант випічки на кожен день, коли є під рукою яблука. Втім, яблука завжди можете замінити на грушу або будь-які інші фрукти за смаком. Основа виходить дійсно ніжна і дуже смачна, поєднується з будь-якими начинками. Беріть на замітку! 
- Борошно - 200 грам
 - Молоко - 120 грам
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Цукор - 120 грам(+ трохи на посипання)
 - Яблуко - 2 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Розпушувач тіста - 10 грам
 - Обкладинка - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

М'яке вершкове масло збийте з цукром.

Додайте яйце.

Перемішайте і влийте молоко.

Додайте борошно і розпушувач.

Перемішайте все до однорідного стану.

Яблука помийте, видаліть серцевину і наріжте часточками.

Форму для випічки змастіть маслом і обсипте борошном або манкою. Рівномірно розподіліть тісто. Зверху розкладіть часточки яблук, злегка вдавлюючи їх в тісто. Посипте яблука цукром і корицею. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.

Шарлотка "ніжна" готова.

Смачного!