Соковитий кекс 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Моя любов до домашньої випічки нескінченна! Особливо я люблю контрастні смаки, наприклад - солодке тісто з кислою начинкою. Це завжди виграшний варіант. Даний кекс, до речі, саме такий. Дивіться!
Для вас я підготувала рецепт про те, як приготувати соковитий кекс з вишнею. Якщо ви не любите суху структуру, то вам сподобається саме цей десерт до чаю. Нічого складного в його створенні немає. Просто необхідно замісити тісто, додати ягоди і все запекти. Тому кекс підійде для чаювання на кожен день.
- Борошно - 200 грам
 - Вершкове масло - 150 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Вишня без кісточок - 200 грам
 - Кефір - 100 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Какао - 2 чайних ложки
 - Ванілін - 1 щіпка
 

Борошно просійте через сито з розпушувачем і какао.

М'яке вершкове масло розітріть з ваніліном, цукром і яйцем. Потім збийте масу міксером.

До масляною масою додайте кефір, продовжуючи все збивати. Потроху всипте борошняну масу.

Замішайте тісто лопаткою, додавши в нього половинки вишні.

Випікайте соковитий кекс при 180 градусах протягом 1, 5 годину. Приємного чаювання!