Суп з перловкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування перлового супу.
Перед приготуванням, замочіть квасолю у воді на 1 час. Потім подрібніть половину квасолі в пюре.
- Перловка - 150 грам
 - Селера - 1 штука (порізаний)
 - Морква - 1 штука (нарізана)
 - Середня цибулина - 1 штука (нарізана кубиками)
 - Петрушки - 3 Ст. Ложки (дрібно порізаної)
 - Квасоля - 450 грам
 - Олія - 30 грам
 - Бульйон - 1 літр
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Бекон - 85 грам (дрібно порізаний)
 - Сіль, перець - 1 штука
 

Порубати дрібно разом селера, цибуля, морква і половину петрушки

У сотейнику розігрійте оливкову і вершкове масло. Як масло почне пінитися, додайте порубані овочі і обсмажуйте кілька секунд

Додайте бекон і обсмажуйте поки він не стане злегка золотистого кольору.

Додайте квасолю і пюре з квасолі…

… гарячий бульйон, сіль і перець. Гарненько перемішайте.

Додайте перловку і перемішайте суп. Варіть помішуючи 25 хвилин. Потім дайте супу настоятися. Перед подачею розігрійте 5 хвилин на плиті. Додайте петрушку.