Тарталетки з сиром і часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Люблю на закуску подати що-небудь незвичайне, ну бутерброди вже набридли, а ось тарталетки з сиром і яйцем - цілком традиційно, але незвично.
Тарталетки можете купити готові в магазині. Так буде набагато швидше, та й зберігати їх можна довше.
- Тісто листкове дріжджове - 300 грам
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Кріп - 10 грам
 - Часник часточки - 1 штука
 - Альметте сир - 100 грам
 - Перець паприка - 1/4 штуки
 - Ікра червона - 50 грам
 

Розкачуємо тісто до товщини 0, 5 см. Якщо тісто в рулоні, досить просто його розкрутити.
Нарізаємо на невеликі квадратики.
Нарізаємо на невеликі квадратики.

Кожен квадратик перетворюємо ось в такі човники, змащуючи краю збитим яйцем (обов'язково, інакше можуть розвалитися).

Викладаємо їх на деко, проколюємо в декількох місцях виделкою і насипаємо в кожну трохи сухої квасолі, щоб вони зберігали форму.
Печемо в розігрітій до 200 ° С духовці близько 20 хвилин. Після чого готові тарталетки звільняємо від квасолі. В деякі тарталетки, вирішила квасоля не ложить, інтереси, і їх усіх перекосило, так що, дорогі кулінари, квасолею краще не нехтувати.
Печемо в розігрітій до 200 ° С духовці близько 20 хвилин. Після чого готові тарталетки звільняємо від квасолі. В деякі тарталетки, вирішила квасоля не ложить, інтереси, і їх усіх перекосило, так що, дорогі кулінари, квасолею краще не нехтувати.

Робимо начинку. Спочатку сирна.
Сир альметте або інший сирний сир змішуємо з дрібно нарізаним кропом і часником.
Сир альметте або інший сирний сир змішуємо з дрібно нарізаним кропом і часником.

За допомогою чайної ложки акуратно розкладаємо начинку в тарталетки. Прикрашаємо ніж душа забажає. Я взяла червоний перець, іноді прикрашаю креветками, виходить теж дуже смачно.