Тефтелі з кабачками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кабачок в цьому рецепті приготування тефтелей з кабачками допоможе навіть самий сухий і жорсткий фарш перетворити в вишукано-ніжне страва для справжніх гурманів! Прекрасно доповнить ваш гарнір!
Як вид, це досить простий рецепт тефтелей з кабачками, так що я впевнена, у вас вийде прекрасний ситний обід або вечерю з першого разу! Якщо ж хочете отримати більш насичений смак страви - тушкуйте якийсь час тефтелі в овочевому соусі, так вони будуть м'якше! 
- Фарш - 500 грам
 - Томатна паста - 70 грам
 - Кабачки - 3 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Цибуля - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Спеції - За смаком
 

1. Кабачки і цибулю подрібнюємо в блендері або трьом на тертці. Половину кабачків додамо до фаршу. Сюди ж - половину всього лука, яйце і спеції за смаком.

2. Овочі, що залишилися тушкуємо в томатній пасті до готовності. Спеції - за смаком.

3. З фаршу формуємо тефтелі, обсмажити на олії, і подаємо, полив соусом! Смачного!