Торт «нічна серенада» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Красива назва страви як би зобов'язує, що саме страва повинна бути не гірше. Воно повинно виглядати відповідно і на смак бути прекрасним. Саме такий рецепт я і покажу. Дивіться і записуйте!
Як приготувати торт "нічна серенада", описано нижче. Не зрозуміло, чому його так назвали, але головне, що випічка виходить цікава і смачна. Крем на основі манки, рясно змазує коржі, робить десерт більш м'яким. Таке солодке навіть можна давати дітям в невеликих кількостях, не боячись наслідків.
- Вершкове масло - 300 грам
 - Борошно - 2, 5 склянки
 - Цукор - 2 склянки
 - Молоко - 400 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Мед - 1, 5 Ст. Ложки
 - Манька - 2 Ст. Ложки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Оцет - 0, 5 чайних ложки
 

Соду погасите оцтом. Змішайте її зі склянкою цукру, яйцем, 50 г масла і медом в каструлі. Доведіть масу до єдиної консистенції на вогні, помішуючи. Потім всипте борошно, замішайте тісто і залиште його на годину в холодильнику.

Через цей час тісто розділіть на 3 частини. Кожну розкачати в круглий пласт. Випікайте коржі 6 хвилин в духовці при 180 градусах. Потім дайте їм охолонути.

Зробіть крем. Зваріть манку на молоці до готовності, остудіть кашу, щоб не утворилася плівка. В іншому посуді змішайте розтоплене масло з цукром. А потім з'єднайте обидві суміші.

Добре перемішавши крем, промажьте їм все коржі, укладаючи один на інший. Також змастіть боки.

Торт прикрасьте по своєму бажанню, наприклад, натріть шоколад і розкладіть фрукти. Залиште його для просочення на ніч в холодильнику. Приємного чаювання!